Mis geen belangrijke boodsdschap meer. Weet wie er langskomt als u er niet bent.
Met ons nieuwste videoparlofonie systeem hoeft u geen belangrijke zaken meer te missen. U kunt ten allen tijde weten of er iemand aan uw deur staat. U kunt via onze app niet alleen praten met de persoon, maar u kunt de persoon ook effectief zien. Video interactie is geen snufje van de toekomst meer, maar een hedendaagse oplossing die niet meer weg te denken is in onze maatschappij.
Met één klik zien wie er voor uw deur staat

Met onze 7-inch lcd kleuren monitors kunt u altijd zien wie er voor uw deur staat. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken alvorens de deur te openen.

Ontvang uw gasten in stijl met onze design buitenposten
De 1mp camera buitenposten met infrarood zijn gemaakt om zelfs 's avonds een duidelijk beeld te hebben. Ze zijn beschermd met  getemperd glas om zo weerbestendig te zijn.
Een mix van design en eenvoud in onze buitenposten
Deze tijdloze buitenposten zijn ontwikkeld van duurzaam materiaal voor appartementen. Ze bezitten een 1,3mp camera met nachtvisie en een digitaal toetsenbord voor elke bewoner apart te kunnen bellen.
Weg zijn van huis was nog nooit zo eenvoudig
Wees altijd op de hoogte als er iemand aanbelt. Met onze interactieve applicatie weet u niet alleen wanneer er aangebeld wordt, maar u kan ook zien en praten met de persoon die voor uw deur staat. Zo hoeft u niets belangrijks meer te missen.

Laat ons weten wat u nodig hebt.

Broedersweg 33, 9041 Gent

info@ajg.be

09 265 02 86

Erkenningsnummer: 20.1823.02

BE0892.349.421

  • Black Facebook Icon
© Copyright