Last but not least: de provincie Antwerpen

Ray of Light bvba in Antwerpen om te starten vandaag.

Anno 1927 richtte Leopold Withaeckx de firma op. In de jaren 50 werd de zaak overgenomen door Constant Withaeckx. In 1983 kwam huidig zaakvoerder Michel Withaeckx het team versterken.

Met hem aan het stuur gingen ze zich meer richten op projectwerk & verlichtingsadvies voor woningen, praktijkruimtes, kantoren en winkels.

Eet- en sportcafé Players aan het Kiel:

Gelegen aan het sportcomplex aan de Emiel Vloorsstraat te Antwerpen-Kiel bieden zij u tal van diensten aan: een drankje na het sporten, een gezellige avond aan de toog, verschillende muzikale evenementen en ook wordt de ruimte verhuurd voor het organiseren van feesten voor 100 à 200 personen.

Royal Herakles Tennis Club is onze nummer 3 van Antwerpen.

Een toffe tennisclub voor jong en iets ouder waar je recreatief maar ook in competitieverband een balletje kan slaan.

Voor beginners worden lessen en stages georganiseerd en in de lente- en zomermaanden kan een potje petanque ook worden beoefend.

Om de dag af te sluiten gaan we nog even lang in de Kleine Tunnel.

Niets beter als een review om u warm te maken voor dit volkscafé:

'Als het op zondag niet regent, ga ik af en toe naar de rommel- en brocantemarkt op de Sint-Jansvliet.

Tradititegetrouw drink ik daarna een koffietje of iets met een wat hoger alcoholgehalte in café Kleine Tunnel (uitgesproken 'tunnèl' - anders verstaan ze je niet in Antwerpen).

Dit bruine volkscafé dankt zijn naam aan de voetgangerstunnel, waardoor je binnen enkele minuten vanop het pleintje hier onder de Schelde naar Linkeroever stapt.

Bij een beetje mooi weer kan je natuurlijk geen betere plek bedenken dan het terras van dit café om de standhouders gade te slaan die hun spullen proberen aan te prijzen aan de wandelaars, die altijd proberen af te dingen op de prijs.'


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
© Copyright