Red iemand zijn leven.

Elke dag lees je in de krant dat er mensen omkomen tijdens een brand. Ofwel hebben ze het te laat opgemerkt, of ze hadden geen rookmelders noch brandblussers.

Aangezien wij altijd op zoek zijn naar coole producten, kon het niet uitblijven dat we ook iets moesten doen aan de klassieke rode brandblussers. Qua design niet echt het meest aantrekkelijk snufje dat je in huis wil hebben hangen.

Dus zijn we anderhalf jaar geleden gestart met het ontwerpen van de coolste brandblussers ooit. De brandblussers moesten uiteraard zeer functioneel zijn en een uitstekende duurtijd hebben. Maar we zouden AJG niet zijn als we niet zouden kijken naar het design.

Vandaag kunnen we met trots zeggen dat we de coolste brandblussers in ons gamma van beveiligingsproducten steken hebben. Deze kan je op verschillende manieren verkrijgen. Meer info op www.alarmkopen.be/cadeau

Je kan ze ook zelf laten personaliseren voor uw zaak of doel. Laat het ons even weten op info@ajg.be en we sturen u de template door zodat je zelf ontwerpen kan maken.

Hier kan je onze promovideo bekijken gemaakt door Manu S Dewan

#brandblusser #cool #gepersonaliseerd #safealive

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
© Copyright