Spanje N°1 is een feit

Donderdag 16/02/2017 was de dag dat onze plannen voor het buitenland versneld werden door die ene aanvraag..

We hebben altijd de ambitie gehad om uiteindelijk ook in het buitenland de organisatie uit te bouwen. We hadden gewoon niet gedacht dat dit nu al zou zijn.

Met heel veel spanning reed ik die bewuste Donderdag dan ook naar de klant die een 2de huis aan het bouwen was in Spanje. Hij wou het laten beveiligen door een Belgische installateur vanwege de taal en het vertrouwen. Na meerdere installateurs gecontacteerd te hebben bij hem in de buurt (die allemaal weigerde), is hij dan uiteindelijk via Google en onze blog bij ons geraakt.

We hebben alle plannen doorgekregen en zijn direct aan de slag gegaan met de conceptie qua bekabeling en detectoren. Enkele dagen en meetings later was de zaak geklonken en was onze eerste officiële klant in Spanje een feit.

Het tekenen van het contract was één ding, maar nu moesten we ook nog in een sneltempo alle partijen samen krijgen om dit voor elkaar te krijgen.

Ik zal de woorden van Richard Branson nooit vergeten: Zeg eerst ja, en denk dan na over de hoe.

De hoe was in theorie zeer simpel. Zorg dat onze leverancier in Spanje kan leveren, en zorg dat Securitas in Spanje het systeem kan monitoren. En zorg dat de systemen ook in het Nederlands geprogrammeerd worden.

Van zodra de eerste mails buiten gingen om met de desbetreffende partijen samen te zitten, bleek er toch wel wat meer nodig dan wij gedacht hadden. Uiteraard. Een bedrijf oprichten in het buitenland en zorgen dat alle partijen aanwezig zijn en logistiek alles kunnen monitoren, is nu eenmaal niet zo simpel. In mijn hoofd leek het nochtans simpel.

Aangezien de communicatie wat stroef verliep via mail en telefoon, besloten we dan maar om gewoon het vliegtuig op te stappen en met alle partijen te gaan praten bij hen ter plaatse.

Na 5 steden in 3 dagen te hebben gedaan, kunnen we spreken van een avontuur.

We kijken alvast uit naar de ontwikkeling van ons bedrijf in het buitenland.

Onder het motto "Document the journey" Kan je hier onze shortfilm bekijken over onze trip.

We get shit done

#beveiliging #spanje #alarmsysteem #camerasysteem #securitas #jablotron #Vigo #Lissabon #Malaga #Estepona #Portugal

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
© Copyright