The Holy Food Market

March 11, 2017

De Holy Food Market is eindelijk een feit. De kapel die gevestigd is op de beverhoutplein te Gent, is omgetoverd tot een fantastische Food Market. De bezieler van het project Ladislas Leys, is er de afgelopen 3 jaar mee bezig geweest om dit project te doen slagen. Het resultaat: een prachtige kapel met verschillende food stands met een internationale flair. Dit had Gent echt nodig.  

 

Wij bij AJG keken er dan ook naar uit om in te staan voor de beveiliging.  We hebben de hele kapel  onder de loep genomen en hebben de kapel voorzien van de laatste nieuwe camerabewaking en toegangscontrole.

Dit laat Ladislas toe om ten allen tijde de hele kapel te monitoren vanop zijn gsm. En dit waar hij ook is. Via onze toegangscontrole kan hij monitoren wie wat uur is binnen gelopen en buiten gegaan. Zo heeft hij totale controle over leveranciers en personeel. En dit allemaal met onze app op de smartphone.

 

Wij bij AJG vonden het alvast weer een spannend project en een hele eer om hier aan mee te werken.

 

Bekijk hier onze video

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square