We verwelkomen Delhaize

December 9, 2016

2016 is nu al een jaar geworden waar we alle records verbroken hebben met het sales team. En we eindigen het jaar met een bang!

We zijn nog maar net bekomen van de installatie bij Bay Impex en we halen een nieuw zwaargewicht binnen. Niemand minder dan Delhaize wordt klant bij ons en besluit beroep te doen op onze expertise voor hun camerabewaking.

 

De opdracht was niet klein. Maar liefst 35 camera's werden geplaatst waarvan 6 gekoppeld aan hun nieuwste scankassasysteem. Mensen kunnen nu zelf hun artikelen scannen en afrekenen. En dit onder het toeziend oog van AJG.

 

Na 2 km kabel , 35 camera's en 12 TB geheugen mag het resultaat er zijn. Met onze nieuwste lijn van camera's met een 8MP lens kunnen ze ook tot 4 X inzoomen waar nodig. En dit allemaal bedienbaar via onze applicatie.

 

De mensen van Delhaize zijn zéér tevreden over het resultaat. Dat ze alles kunnen monitoren van waar ze ook zijn is mooi meegenomen.

 

Delhaize is nog maar net klaar of er staat ons weer een opdracht van kaliber te wachten. Qua prestige misschien wel de belangrijkste van heel 2016. We kunnen niet wachten om dit nieuws mee te delen.  Meer info volgt zeer snel :)

 

Op de video link kan je het resultaat alvast bekijken van Delhaize.

 

Klik hier voor de video te bekijken

 

 

 

Hier kan je het eindresultaat bekijken.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square