Ons grootste project tot nu toe.

Als ik in Augustus de klant BayImpex de eerste maal bezocht, dan wist ik meteen dat dit een uitdaging ging worden. Na enkele gesprekken met de klant besloten we om samen in zee te gaan.

Het doel was om de 4 loodsen (met een oppervlakte van ongeveer een 12.000m2) te voorzien van volledige camerabewaking zodat alle hoeken van de loodsen in beeld gebracht zouden worden. Gemakkelijker gezegd als gedaan natuurlijk.

We zijn na conceptie op een 23 camera's uit gekomen waarvan 4 fisheye (dit zijn 360°camera's) om de loodsen volledig in kaart te brengen. Hier hadden we 5 dagen voorzien om de klus te klaren. We deden het uiteindelijk op 4 dagen.

Na iets meer dan 4 km kabel, 4 man, 4 dagen en 2 hoogtewerkers zijn we er in geslaagd om alle camera's te plaatsen. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Dit project plaatst ons meteen op een ander niveau qua installatie waardoor we nu de komende weken ook nog 3 andere van de kaliber gaan installeren. 2 van de 3 zijn zeer bekende zaken. Hier volgt snel nog meer info over.

In de video krijg je meteen een beeld wat de omvang van de opdracht was.

Veel kijkplezier ;)


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
© Copyright