Coolste eindejaarscadeau ooit

Het einde van het jaar is weer in zicht en iedereen gaat weer haastig op zoek naar het perfecte eindejaarscadeau. Ook wij bij AJG gaan door dit proces jaar na jaar.

Maar dit jaar zal anders worden dan de voorbije jaren. Na maanden van overleg en brainstorm sessies over "hoe wij onze klanten het ideale eindejaarscadeau kunnen aanbieden", zijn we er in geslaagd om niet alleen een zéér cool , maar ook levensnoodzakelijk product te creëren.

We zijn gaan nadenken over hoe we iets uit onze sector Fun, cool, aantrekkelijk en nuttig kunnen maken. En het moest uiteraard ook iets zijn dat betaalbaar is zodat je het iemand anders cadeau kan doen.

"Iemand zijn leven redden is het mooiste cadeau dat je iemand kan geven"

Eerst dachten we aan een alarmsysteem zelf, maar dat bleek dan niet zo een goed idee te zijn aangezien het te groot is en te kostelijk om zomaar iemand cadeau te doen.

Uiteindelijk zijn we met onze coole en sexy brandblussers op de proppen gekomen.

We hebben ze volledig gepersonaliseerd zodat ze er zéér leuk uitzien en we zijn ook voor een 2-liter model gegaan. Zo zijn ze klein maar fijn. We hebben drie modellen die we lanceren waaruit je kan kiezen.

We hebben twee smiley modellen en één whiskey model (voor de drankliefhebbers onder ons). :)

We zouden AJG niet zijn als we ook niet nagedacht hebben over de na-service. Je krijgt 10 jaar garantie op de brandblusser en we hervullen hem gratis als je hem gebruikt.

Uit ervaring weten we dat een brand pas een echte brand wordt na 5-7 minuten. In die tijd kan je perfect de brand zelf blussen en heb je minimale schade. De brandblussers zijn zéér makkelijk in gebruik en je kan ze perfect in de woonkamer omhoog hangen.

Zo kan je er altijd snel bij.

Je kan ze ofwel aankopen of geheel gratis krijgen. Ontdek hoe je dat kan doen.

Je kan ze bestellen via www.alarmkopen.be/cadeau Als bestaande klant krijg je een directe korting. Vraag ons naar uw kortingscode.

#cool #brandblusser #smiley #free #whiskey

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
© Copyright