Een grote sprong voorwaarts

Na iets meer dan 9 jaar actief te zijn waarvan 3 jaar als installateur, is de eerste partnership qua overname een feit. Na maanden van overleg en beraad, zijn we met Securitas tot een akkoord gekomen om een klanten portfolio over te kopen van hen. Deze klanten zijn gemaakt geweest door ons toen we nog een verkooporganisatie waren voor Securitas. Deze klanten werden door ons verkocht maar afgehandeld door Securitas zelf, waardoor deze klanten van Securitas waren. Het was van bij de start van de samenwerking met Securitas de visie om uiteindelijk de klanten die wij gemaakt hadden terug te kopen en zelf te gaan beheren. Deze visie is vandaag realiteit geworden. Niets doet ons meer plezier dat we de komende 2 jaar 400 klanten gaan overzetten en beheren via ons bedrijf. Niet alleen krijgen die klanten de AJG service, maar ook wij als klein bedrijf maken een grote sprong voorwaarts naar groei en positionering op de beveiligingsmarkt. “Wat je uitstraalt trek je aan”. Niet lang na dat deze deal geklonken was, kregen we het voorstel om alarmkopen.be over te kopen. Dit leek ons in eerste instantie een “ver-van-ons-bed-show” om dit zo snel te doen na onze deal met Securitas. Maar na veel overleg hebben we ook besloten om deze kans te nemen en dan ook ineens onder deze (toch wel aantrekkelijke) naam verder te gaan. AJG en alarmkopen.be worden één. Dit nieuws konden we natuurlijk niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom hebben de hele bedrijfsidentiteit dan maar ook even aangepast. Met onze gloed nieuwe website en nieuwe naam gaan we de komende jaren verder om onze positionering te vergroten en onze klanten nog een betere en vlottere service te kunnen bieden. Het worden spannende tijden en we kijken er dan ook naar uit om de weg verder te zetten die ooit zoveel jaar geleden begonnen is.

#overname

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
© Copyright