Sales team breidt uit

We hebben onze nieuwe rekruut nog niet ingewerkt bij het installatie team en we hebben alweer een nieuwe kracht bij in het sales team. Door de constante vraag naar beveiliging bij zowel particulieren als bedrijven, investeren we vandaag de dag in nieuwe adviseurs. Yves is een ervaren rot in verkoop en is woonachtig in Mol. Door deze toch wel strategische in dienst neming, kunnen we nu ook de kempen voorzien van beveiliging op maat.

Yves zal instaan voor het "Carrefour" project dat we net gelanceerd hebben. Enkele weekends per maand zal hij met een stand aan de inkom van de Carrefour staan om mensen informatie te geven over hoe ze zichzelf beter kunnen beveiligen tegen inbraak-, brand- en panieksituaties. Indien mensen interesse tonen maakt Yves een afspraak en gaat dan een persoonlijk gesprek gaan voeren bij hen thuis.

Zo kan er op maat gekeken worden wat de zwakke punten zijn en hoe ze die kunnen beveiligen. Het adviesgesprek aan huis is volledig gratis.

Voor het Carrefour project hebben we Victor en Hector gecreëerd die perfect zijn voor de meeste woningen en kleine zaken. Aangezien we in een pakket vorm werken, is dit ook nog is zéér betaalbaar.

Wij wensen Yves alvast zéér veel succes in onze organisatie.

#nieuwemedewerker #groei #sales

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
© Copyright