Altijd dichtbij ook al ben je ver weg.

Nog niet zo lang geleden (enkele jaren) was je verplicht om weer naar huis te rijden indien je uw alarmsysteem niet aangelegd had.

Waardoor mensen hun systeem gewoon vaak niet gebruikten. Dit was dan ook een dure investering om het maar af en toe te gebruiken.

Vandaag de dag zijn onze systemen volledig beschikbaar met smartphone applicaties. Zowel de Jablotron 100 als onze camerasystemen zijn bedienbaar van op afstand. Niet alleen gebruik je uw systeem meer, maar ben je ook zeker dat uw huis of onderneming veilig is als je weg bent.

Door onze toepassingen op de Jablotron 100, kan je van uw huis een slim huis maken. Met de MyJablotron app heb je alles onder controle. We hebben toepassingen om de verlichting te sturen alsook de verwarming. Zo kan je van op afstand deze zaken ook bedienen en onder controle houden en kan je ook uw factuur op energie onder controle houden. Op de Jablotron 100 kunnen we tot 32 extern elektrisch gestuurde toepassingen aansluiten. Zo kan u van verlichting tot tuinsproeiers, tot uw garagepoort aansluiten op ons alarmsysteem en deze bedienen met de applicatie. Het leven was nog nooit zo makkelijk.

Al onze camera's komen ook met een interactieve applicatie waarmee u waar dan ook ter wereld, beelden live kan bekijken, beelden terugspoelen, foto's nemen of zelfs communiceren met de mensen of dieren die u lief zijn. Zo houdt u altijd een oogje in het zeil.

Altijd dichtbij ook al ben je ver weg.

#jablotron #camera #applicatie

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
© Copyright