De juiste keuze

Na al die jaren actief te zijn in de beveiliging, zijn we op het punt gekomen waar we een jaartje geleden de beslissing genomen hebben om terug met Jablotron in zee te gaan. We zijn ooit gestart met de JA-63 (victor pakket). Dit was het eerste pakket van Jablotron. Innovatief was het doordat we de drie problemen die er toen heersten, onmiddellijk konden oplossen met één pakket.

Het was niet alleen een oplossing voor Inbraak, maar ook voor Brand en Paniek situaties. Vandaag de dag is dat de normaalste zaak van de wereld, maar toen was dit helemaal niet zo. De meeste systemen waren enkel bestemd voor Inbraak.

Toch zijn onze wegen uit elkaar gegaan zoveel jaar later omdat de JA-63 de technologie niet had waar wij op zoek naar waren. We hebben dan enkele jaren gewerkt met andere systemen die dan technologisch wel beter waren, maar niet dezelfde kwaliteit hadden als de JA-63. De zoektocht ging verder naar het ultiem systeem dat wij in gedachten hadden.

In 2015 was het dan eindelijk zover. Nooit gedacht dat Jablotron zelf ons "het" pakket ging kunnen aanbieden dat op alle vlakken goed zat. We waren dan ook zeer tevreden dat zij de JA-100 versie op de markt brachten. Het eerste dat ons opviel was dat het nog een betere stabiliteit had als zijn voorgangers. Dit gecombineerd met de technologie waar wij en de markt naar op zoek waren, maakte van dit systeem de nieuwe liefde van AJG.

We zijn dan ook hand in hand de markt op gegaan om mensen nog beter te kunnen voorzien in hun veiligheid.

In 2016 is het duidelijk geworden dat we de juiste keuze gemaakt hebben. Doordat ze niet alleen op technologisch vlak, maar nu ook op design zijn gaan werken, weten we dat deze relatie nog heel lang zal blijven bestaan. Een 8-tal weken geleden is Jablotron met hun nieuwste design-line pir detectoren op de markt gekomen. Deze passen zelfs in de meest luxueuze interieurs. Hun design is elegant en tijdloos.

Stabiliteit, Technologie en Design is de succesformule waar we de komende jaren heel wat mensen gelukkig mee gaan maken.

Jablotron


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
© Copyright