AJG gaat naar Spanje voor camerabewaking

Na iets meer dan 8 jaar actief te zijn in België, kon het niet uitblijven dat één van onze klanten ons vroeg om zijn huis te beveiligen in Spanje. Uiteraard zeiden we hier geen nee tegen, en waren onze valiezen zéér snel gepakt. :)

Het nuttige aan het aangename koppelen was het wel. Van zodra we geland waren wisten we dat dit een van onze leukste installaties zou worden sinds we gestart zijn. Het was prachtig weer, we zaten dicht bij de kust en de villa was buitengewoon gezellig.

De eigenaar vroeg ons hoe hij zijn huis in Spanje kon monitoren vanuit België. Dit hebben we opgelost met 3MP Full hd camera's die we rond zijn huis geïnstalleerd hebben. Via zijn smartphone kan hij nu zijn beelden live bekijken en als er een probleem zou zijn kan hij ook de beelden terugspoelen en downloaden. De camera's zijn aangesloten op de meldkamer in Spanje zodat interventie niet ver weg is indien er zich iets zou voordoen.

Een gelukkige klant, en een gelukkig AJG team.

Beeld van de camera


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
© Copyright