Iemand zijn leven redden is het mooiste

 

cadeau dat je iemand

 

kan geven .

Met onze coole brandblussers  redden we levens.

Ook dat van u.

De feestdagen zijn begonnen bij

AJG

*****

U bent al klant bij ons

Indien u klant bent bij ons dan hebben we super nieuws voor u. Ook u als trouwe klant kan één van onze coole brandblussers cadeau krijgen.  Wat hoeft u hiervoor te doen: Indien u ons aanbeveelt bij uw vrienden, familie of kennissen, en een van die mensen wordt klant bij ons, dan krijgt u één van onze brandblussers volledig cadeau. Daarbovenop ontvangt uw aanbeveling ook een brandblusser cadeau. Zo maken we er samen een veiligere wereld van.

U bent nog geen klant bij ons

Om u te mogen verwelkomen als nieuwe klant, willen we dat zeker niet onopmerkzaam laten gebeuren. Daarom willen we u ook een cadeau aanbieden dat uw leven kan redden bij brand. Wat moet u doen? Van zodra u een offerte aanvraag doet bij ons voor een alarmsysteem of camerasysteem, dan zetten we één van onze brandblussers volledig kosteloos mee op de offerte indien u rechtstreeks via onze site een offerte aanvraagd. (niet van toepassing als u via externe partners bij ons komt) Deze is dan ook van u wanneer u beslist om klant te worden bij ons.

Onze coole brandblussers

Red iemand zijn leven met uw cadeau

Indien u niet kan wachten om ze als cadeau te krijgen, dan kan u ze ook meteen aankopen op onze site.

U hebt de keuze tussen 3 modellen. Onze brandblussers zijn het ideale eindejaarscadeau. Niet alleen zijn ze leuk, fun en cool, maar u redt er ook iemand zijn leven mee.

Momenteel krijgt u ze aan 50% korting.

"Een mooier cadeau kan je iemand niet geven".

148€
69€
69€
69€
148€
69€
148€
69€
148€
69€

Laat uw aanbeveling hier achter

Laat uw aanbeveling hier achter

"Samen maken we de wereld veiliger"

Laat hier uw aanbeveling achter

© Copyright