Bedien uw alarmsysteem van waar u ook bent

De MyJablotron app is een hoogstaand en technologische applicatie die u toelaat om van eender waar uw alarm te beheren. En dit met een uitzonderlijk gebruiksvriendelijke interface.

Het laat u toe om meerdere alarmsystemen te beheren op de home pagina. Zo kan u meerdere huizen of zaken bedienen met één app. U kan zelfs uw auto er op aan sluiten.

U weet onmiddellijk wat er aan de hand is

U bent als eerste op de hoogte indien er een alarm afgaat. Door middel van een push notificatie weet u onmiddellijk of het om een inbraak of brand alarm gaat.

U verliest geen tijd en kan dan ook meteen de juiste keuze maken.

U bent nooit ver meer van huis met MyJablotron

U hoeft nooit meer terug te keren omdat u uw alarmsysteem niet aangelegd hebt. Met de MyJablotron app kan u ten allen tijde uw volledig alarmsysteem bedienen.

 

U kan kiezen voor volledige inschakeling of gedeeltelijk inschakelen. Door middel van het "verkeerslicht" concept, kan u onmiddellijk zien wat er aan staat en wat niet.

Groen is uit. Rood is aan.

Hou een oogje in het zeil ook als u er niet bent

De JA-100 reeks zorgt ervoor dat u ook visuele verificatie hebt als u er niet bent. Door middel van fotopirs weet u niet alleen als er alarm is, maar kan u ook zien wat er juist aan de hand is. Zo krijgt u een beter inzicht van wat de situatie juist is.

De foto's worden gemaakt bij een inbraak of brand alarm.

U krijgt 3 foto's  in gewone resolutie  doorgestuurd. Zo ontvangt u ze direct na een voorval.

U kan er na de foto's downloaden in HD kwaliteit van onze server om een scherper beeld te krijgen.

Bent u enkel nieuwsgierig naar wat er zich afspeelt thuis?  Geen zorg. Met de app kan u willekeurig drie foto's nemen van op afstand wanneer u maar wilt.

Hou de temperatuur onder controle van uw koel- en vriesinstallaties

Heeft u meerdere koel-/vriesinstallaties, maar u heeft geen idee of de temperatuur op peil is of blijft?

U kunt altijd en overal weten wat de temperatuur is in de gewenste omgeving. Uw koelcel, kas of welke ruimte maar ook waar de temperatuur van groot belang is kunt u simpel beveiligen tegen een verkeerde temperatuur.

Zodra de temperatuur niet binnen de ingestelde parameter is ontvangt u een melding. Daarnaast kan u altijd en overal de temperatuur bekijken.

Blijft altijd op de hoogte van temperatuur schommelingen. Hierdoor komt u er niet te laat achter dat een koeling of verwarming niet werkt.

 
Hou u energie factuur onder controle

Met behulp van uw mobiele telefoon kunt u de verwarming aan of uit zetten. U kunt op afstand instellen of de verwarming doorwerkt tot een aangename temperatuur of enkel voor vorstpreventie.

Ga zuinig om met uw energie. Niet alleen goed voor het millieu, maar ook voor uw factuur.

Maak van uw huis een slim huis met onze toepassingen

Uw volledige woning onder controle door middel van uw mobiele telefoon.

De JA-100 laat u toe om tot 32 elektrisch gedreven toepassingen aan te sluiten op de centrale. Zo kan u niet alleen uw alarmsysteem beheren, maar ook uw deuren, rolluiken, garagepoorten, verlichting, watersproeiers enz.

Dus alles wat elektrisch is, kunnen wij sturen.

Laat ons weten wat u nodig hebt.

Broedersweg 33, 9041 Gent

info@ajg.be

09 265 02 86

Erkenningsnummer: 20.1823.02

BE0892.349.421

  • Black Facebook Icon
© Copyright