Alle grootse dingen zijn klein begonnen. Ontdek hieronder ons start pakket dat uitbreidbaar is tot wel 120 zones en 300 gebruikers. Hoe klein of groot uw huis ook is, wij maken er alvast een veilige thuis van.
De 100 serie is het nieuwste alarmsysteem van Jablotron dat u in staat stelt om niet alleen uw huis te beveiligen tegen Inbraak, Brand en Paniek situaties, maar ook uw huis slim te maken met ons home control applicatie.
Onze nieuwste designline PIR-detectoren
Bewegingsdetectoren van de hoogste kwaliteit
 

De nieuwe PIR-detectoren van de JABLOTRON 100 serie presenteren het resultaat van ontwerpdoelen van zeer hoge kwaliteit. Met hun vorm zullen ze esthetisch passen, zelfs in de meest luxueuze interieurs.

Fijn en led verlichte magneetcontacten voor ramen en deuren

De JA-150M is ontworpen om het openen van deuren en ramen te detecteren. De deur detector detecteert op het verwijderen van de magneet.

Tijdloos en multifunctioneel lcd klavier

De JA-154E is een 2-weg draadloos LCD codebedienpaneel met een toetsenbord en een RFID kaartlezer, ontworpen om een alarmsysteem te besturen.

Bediening is nog nooit zo makkelijk geweest

De MultiSystem afstandsbediening zorgt voor de bediening op afstand van het beveiligingssysteem, plus diverse elektrische apparaten, of het activeren van een noodalarm.

Eenvoud en elegantie komen samen met de JA-110A binnensirene

De JA-110A BUS interne sirene is ontworpen voor geluidsalarmen, uitloop en inloop vertragingen, tonen, en PG uitgang activeringen in het alarm systeem.

Eenvoud is het ultieme streefdoel naar gebruiksgemak

Onze veelzijdige keytags en proximity kaarten maken u het leven makkelijk om binnen en buiten te gaan zonder het gebruik van codes.

Het verschil tussen leven en dood zit hem in kleine dingen

Onze rookdetectoren zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen zowel op rook als hitte detecteren. Een rookdetector geeft u 70% meer kans op overleven tijdens een brand. U kan deze ook los aankopen bij ons. Wees preventief en beveilig u tegen brand.

Laat ons weten wat u nodig hebt.

Broedersweg 33, 9041 Gent

info@ajg.be

09 265 02 86

Erkenningsnummer: 20.1823.02

BE0892.349.421

  • Black Facebook Icon
© Copyright